Homoseksualnost forsiraju Obama i globalisti po planu Novog svetskog poretka

,,Припадници војске којима не одговара промена војне политике  тако да дозвољава да  хомосексуалци служе у оружаним снагама, могли би се наћи у потрази за новим послом “,  упозорио је у четвртак адмирал  Мајк Мален (Mike Mullen),  председник Здружених снага генералштаба оружаних снага САД.
Међутим, недавно спроведена анкета Пентагона каже следеће:
91% Американаца одбија да има хомосексуалног лидера,
85%  маринцаца изражава неповерење у хомосексуалце,
71% би одбило да дели тушеве са припадницима оружаних снага склоних истом полу,
а уколико би се инсистирало на учешћу хомосексуалаца у оружаним снагама,
24%  би одбило да продужи уговор са војском.
Како је смртност у америчким трупама 2010. у Авганистану била виша него у годинама 2001 – 2009. Мален сматра да би искључењем хомосексуалаца из оружаних снага, ратна машинерија САД ауоматски изгубила  276.000 војника.

Активни војници би одбили да се потчине онима чији  (не)морал  делује против природе. На бојном пољу, 91%  припадника борбених јединица би одбило да уђе битку са онима који практикују истополну ‘љубав’ . “Хомосексуалност није урођена”, закључује шеф Пројекта људског генома.

Image

Вебстеров Амерички речник Енглеског језика из 1828.даје следећу дефиницију:
Содомија (им) – злочин против природе. Речи говоре нешто, и Вебстер је то знао. И сама реч ‘содомија’ звучи грубо. То је још један доказ колико је људско друштво склизнуло у глиб.

“Ко, дакле, жели да уништи један народ, треба само да  уведе овај порок, јер га је изузетно тешко искоренити где једном  узме маха;  може да се пропагира вишеструко на много дискретних начина… и када се једном укорени  у било којој земљи, ма колико моћна и напредна она била, можемо са сигурношћу предвидети да је темељ њеног будућег пада постављен и да после мање од стотинак година неће више бити ни налик … моћној земљи каква је сада ” – Сер Џон Дејвид Микаелис, коментари о законима Мојсија, 1814 – . Sir John David Michaelis, Commentaries on the Laws of Moses, 1814.

Године 1988, 74,9% процената америчке јавности сматрало је да је секс између двоје људи истог пола добоко грешан.  До 1998, проценат је пао на 54,6% (према истраживању National Opinion research Center, The University of Chicago.).

Вероватно  ниједан други покрет у историји Америке је имао толико успеха и толико се омасовио  у  релативно кратком року.

Ваљало би испитати успех хомосексуалне агенде је у промени америчке културе и покушају да тај покрет редефинише породицу, а не само да разумеју како да се боре против тога, већ и да пружи увид у потенцијал Цркве као савезника у тој борби.

Стратегија хомосексуалне агенде открвена је пре двадесетак година  (1987.) у чланку под насловом “Ремонт стрејт Америке”, а 1989. и у књизи под насловом ” Након бала.”

У њима два радикална хомосексуална активиста Маршал Кирк и Хантер Медсен (Marshall Kirk, Hunter Madsen) објављују свој план.   И Кирк и Медсен су високо образовани људи. Кирк је харвардски истраживач у области неуропсихијатрије, а Мадсен је докторирао  Политику на Харварду, и био је стручњак за тактике јавног убеђивања  и друштвене пропаганде (маркетинга) (Маркетинг зла, Дејвид Купелиан, стр.23)

Њихова стратегија састојала се из шест фаза:

1. Разговарати о гејевима и хомосексуализму што гласније и најчешће могуће

2.Увек приказати педере као жртве, а не агресивне изазиваче.

4. Нека хомосексуалци буду ,,добри момци”.

5. Оне који им нису склони портретишите као лоше и зле.

6. Сакупљање средстава ( Нека корпоративна Америка и велике фондације финансијски подржава хомосексуалне покрете (The Homosexual Agenda: (Exposing the Principal Threat to Religious Freedom Today. Alan Sears & Craig Osten, p. 18).

Кирк и Медсен у ,,Ремонтовати стрејт Америку”, пишу да треба да говоримо о гејевима и гхомосексуалности, “главни разлог за овај савет је једноставан: скоро сви видови понашања почеће да изгледају нормално, ако сте му довољно изложени нпр,  у комшилуку,  међу вашим познаницима, итд.

“Главна ствар је причати стално о хомосексуалности све док питање не постаје тотално заморно” Према Сеарс и Остену. то има један од два ефеката.

1. Људи поверују да је  хомосексуално понашање само још један начин живота, или  2. Постаје им мука и сити су те теме, па дигну руке од свега, или су згађени, али услед неуспеха  постају исцрпљени, па се повуку.

У оба случаја хомосексуални активисти побеђују.  (Sears and Osten 17-18)
(Хајде да читамо између редова. Обратите пажњу на терминологију: хомосексуални активисти, а не хомосексуалци. Дакле хомосексуализам није више хомосексуалност, већ је као и сваки – изам (фашизам, марксизам, комунизам, еволуирао у  идеологију)

Представљање хомосексуалаца као угњетених жртава је други део Медсен и Кирк стратегије, јер игра на осећај присутан у свим људима – правичности.  Тако у  одређивању  АИДС (болести која се првенствено шири хомосексуалним понашањем),  као грађанског права (СИДА се најпре и званично звала  ГРИДС, где  Г стоји за “Геј”).

Ерик Полард, оснивач ACT – UP  (милитантна група хомосексуалаца) тврди да је Хитлеров Маин Кампф модел за “геј”  активизам (Sears and Osten,  стр. 26) . “Нешто и од најдрскијих лажи ће се увек задржати и зато се држимо њих као да су чињенице,  а то је оно што сви велики виртуози лажи на свету добро знају, и на најекстремнији могући начин користе … паметним и упорним коришћењем пропагандне чак и  рај се народу може представити као пакао  и обрнуто –  најбедније стање насликати као рај”. закључују ови активисти хомосексуализма.

Преузето од: How Sodomy Was Sold to America, Nicholas Jackson,  December 29, 2007,  prevod  na srpski: Kishad

Advertisements