Велеиздајничка власт продала институт Торлак Новартису иза леђа читавој Србији

пре само неколико дана, наша држава донела је одлуку и то ће званично и бити објављено за пар дана да је ТОРЛАК – Институт за Вирусологију и Серуме, више није у рукама Србије. 

ПРОДАТ ЈЕ ПРИВАТНОЈ КОМПАНИЈИ А ТА ИСТА КОМПАНИЈА ЈЕ ЗАБРАНИЛА ПРОИЗВОДЊУ БИЛО КОЈЕ ДОМАЋЕ ВАКЦИНЕ КАО И СЕРУМА. ( од сада је само дозвољен увоз из страних земаља ).

ТАКОЂЕ СУ ФАРМАЦЕУТСКОЈ КОМПАНИЈИ „ГАЛЕНИКА“ – ЗАБРАНИЛИ ПРОИЗВОДЊУ ПЕНИЦИЛИНА ( за сада из непознатих разлога ).

Torlak

ИНСТИТУТ ЗА ВИРУСОЛОГИЈУ И СЕРУМЕ – ТОРЛАК, ЈЕ ЗВАНИЧНО ПРОДАТ КОМПАНИЈИ НОВАРТИС.Новартис је тражио 2012 године од Владе Србије и Министарства Здравља Србије, правно изузеће од могућих тужби, уколико ВАКЦИНЕ проузрокују штету на људима.

Новартис је добио правну гаранцију, а народ остао сам да се бори за себе !!! А да би ова вест била још гора, Торлак/Новартис већ 6 месеци заједно са Министарством Здравља, ради на новом пројекту…ДНК ВАКЦИНЕ – ТРЕЋЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ ТЈ. ГЕНЕТСКИ МОДИФИКОВАНЕ ВАКЦИНЕ.С обзиром на то да је Торлак продат компанији Новартис, ФИТОФАРМАЦИЈА ГАЛЕНИКА из Србије је добила забрану на производњу пеницилина.И од 2013 године, можемо само да увозимо Пеницилин из страних земаља или да купујемо и потражујемо количине од Новартиса

autor: Велеиздајничка власт продала институт Торлак Новартису иза леђа читавој Србији.

Advertisements