OBRASMO BOSTAN

Sada je situacija izgleda mnogo gora jer se novi ministar poljoprivrede izjašnjava kao naučnik, pogledajte sledeći link:

http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/413696/Sramota-Kriju-da-vec-jedemo-GMO-hranu

Ako tako kaže naučnik, obrasmo bostan jer se širom otvaraju vrata za uvoz GM semena i GM poljoprivrednih proizvoda ali i mesa i mesnih prerađevina.
Izgleda da nema naučnog dokaza o dejstvu GM hrane na ljude jer niko neće da fiansira takvo dugotrajno istraživanje ali genetičar Dimitrijević ukazuje da ima poraznih rezultata kod sisara pa zašto ne bi bilo i kod ljudi uz važnu napomenu da se negativne posledice mogu ispoljiti ne odmah već kod druge, treće ili narednih generacija.

Savetapetkovic's Blog

Početkom prošle godine u javnosti su bile pojačane tenzije pa i panika zbog zatrovanog mleka. Tadašnji ministar poljoprivrede nas je ubeđivao da je sve OK, da je sve to samo podmetanje Ješića, političkog protivnika naprednjaka, itd, itd . Čak je jednom prilikom pred Tv kamerama izvesno vreme muljao gutljaj mleka kao da je, da ne kažem šta ,pa progutao i rekao da mu nije ništa. To je bila kulminacija bezobrazluka jer niko nije ni rekao da alfatoksin deluje trenutno. Ali, neću sada o tome . Pominjem tog ministra jer kao olakšavajuća okolnost mu se moglo uzeti da je po struci, čini mi se, ekonomista i kao takav nema pojma i naravno, njegova partija ni reč nije rekla, jer , bože moj, ne može da se desi da je potpredsednik SNS neodgovorno obavljao ministarske obaveze.
Sada je situacija izgleda mnogo gora jer se novi ministar poljoprivrede izjašnjava kao naučnik, pogledajte sledeći…

View original post 797 more words

Advertisements